WIJSTIVAL EEKLOSTRAAT

Dit jaar zullen de inschrijvingen voor de BBQ via de website gebeuren. Je zal via deze weg ook ieder kind kunnen inschrijven voor 1 van de volgende georganiseerde workshops: Touwspringen (Double Dutch), Hiphop, ClipDance, volksdans, Taekwando, Ukelele, vilten, cocktails maken en Henna. De eerste 6 workshops zullen op die dag ook een toonmoment brengen op het podium tussen 16u en 17u.

Geen plaats meer voor een workshops? Zin in iets anders? Er zijn die dag ook nog enkele doorlopende activiteiten waarvoor vooraf niet kan worden ingeschreven: buttons maken, kapsalon, bloemenbanden+bloemen maken, muziekinstrumenten maken, levend voetbal, ….

Vanaf 24/05/2017 om 12u (nu woensdag) staat het inschrijvingsformulier online op www.dewijzeeik.be.
Wees er snel bij! !!! Indien je niet online kan inschrijven kan je even langsgaan op ons secretariaat.