Oudercomité

>>> Bekijk onze infofolder

Wie zijn we?

1. Kernteam

Voorzitter: Nele Vermeire mama van Jade en Arwen (Casierlaan) Ondervoorzitter: Jimmy De Buysere papa van Leander en Hannelore (Eeklostraat) Financiën: Sofie Vanhoutte mama van Helena en Jasper (Eeklostraat) Facilitaire zaken: Dorien Bolsens mama van Jade en Basiel (Casierlaan) & Els Gevaert mama van Neyo en Luna (Eeklostraat) Materiaal: Kaat Ponnet mama van Marit en Loren (Eeklostraat) & Kate Broucke mama van Lene en Jonas (Casierlaan) Communicatie: Saar Claeys mama van Leon en Felix (Casierlaan) & Nele Vermeire

2. Losse vrijwilligers

Een groep onmisbare en enthousiaste helpende handen, creatieve duizendpoten en handig harry’s. Ook zin om een vergadering bij te wonen, te brainstormen over projecten of een handje toe steken tijdens onze activiteiten? Contacteer ons gerust dewijzeeik.ouders@gmail.com .  

Wat doen we?

  • We organiseren activiteiten ten voordele van de school. Voorbeelden van activiteiten: –  Spaghettifestijn –  Quiz –  Tuinfeest –  Verkoop van pannenkoeken, wenskaarten… .
De opbrengst van de activiteiten investeren we in materiaal en projecten ter ondersteuning van de school (Paaseitjes, Sintbezoek, fietsjes voor de kleuters, pc’s voor de lagere school, thema-avonden voor ouders… ).
  • Activiteiten schooljaar 2020-2021 De activiteitenkalender volgt na de startvergadering op 19 oktober 2020.
 

Hoe lid worden?

Extra handen en ideeën zijn steeds welkom! Je bepaalt zelf hoe actief je je wilt inzetten voor het oudercomité. Dit kan gaan van vergaderingen bijwonen, helpen tijdens een activiteit, brainstormen over projecten, tot een nieuw initiatief aanbrengen en uitwerken al dan niet in een werkgroep. Zin om je in te zetten voor de school en de kinderen, contacteer ons gerust  dewijzeeik.ouders@gmail.com .  

Contacteer ons

Voor vragen, suggesties, bedenkingen en opmerkingen: dewijzeeik.ouders@gmail.com

Volg ons op FACEBOOK Oudercomité De Wijze Eik

Vergaderdata

Iedereen is steeds welkom op de vergaderingen van het oudercomité. We komen (twee)maandelijks bijeen, afwisselend in de vestiging Casierlaan of Eeklostraat. De vergaderdata worden hier, per e-mail en op Facebook aangekondigd. Wens je toegevoegd te worden aan onze mailinglist, laat het ons weten dewijzeeik.ouders@gmail.com. Uiteraard kun je je op elk moment afmelden.